Een laadpunt voor thuis

Laat hier uw gegevens achter en u ontvangt direct een e-mail met een link naar een persoonlijke omgeving. Daar geeft u de gegevens door die wij nodig hebben om een passende offerte te maken (o.a. type auto en aansluitwaarde meterkast).

U kunt de aanvraag tussentijds sluiten en op een later moment weer verder gaan waar u gebleven was. Wij doen u graag een vrijblijvend aanbod voor een laadpunt.

Een laadpunt voor thuis

Waar worden mijn gegevens voor gebruikt?
Wij gebruiken uw emailadres om een persoonlijke link te maken naar de aanvraagomgeving. Dit maakt het mogelijk om de aanvraag tussentijds te sluiten en op een later moment verder te gaan waar u gebleven was. Als we zien dat u vast loopt, kunnen wij u via uw telefoonnummer benaderen om u te helpen met het kiezen van een laadpunt.

Waarom werkt Eneco eMobility met een aanvraagomgeving?
De installatie van een laadpunt vraagt voorbereiding. Om in één keer alle gegevens te verzamelen die we nodig hebben voor een snelle, veilige installatie, gebruiken we een online aanvraagomgeving. Hierin helpen we u in 5 stappen een laadoplossing te kiezen die bij u past. Zo bepaalt u eerst de benodigde laadsnelheid (1), kiest u daarna het merk en model van het laadpunt (2), levert u informatie over de installatie (3), kiest u extra's (4) als abonnementen en een laadpas en controleert u de gegevens bij de bevestiging (5).

In de aanvraagomgeving ziet u precies hoe snel uw auto zal laden en weet u hoeveel dit kost.

Velden met een * zijn verplicht

E-mailadres*
Telefoonnummer
Geef ook de landcode mee, bijvoorbeeld: +31 88 2022 800
Laadpunt aanvraag Inloggen